Peimari tasasi pisteet Käpylän Palloa vastaan Soikalla

Peimari Unitedin edustusjoukkue ei ole vieläkään hävinnyt yhtäkään virallista sarjaottelua Paimion KHT:lla historiansa aikana. Viimeisin ottelu pelattiin lauantaina sarjassa ensimmäisenä olevaa Käpylän Palloa vastaan ja pisteet tasattiin lukemin 1-1 (1-0). Peimarin ainokaisesta vastasi Markus Blomqvist.

Peimari lähti otteluun pienin odotuksin, sillä kokoonpano oli melko niukka ja vastassa oli loistavan alkukauden pelannut Käpylän Pallo. KäPa ei ollut hävinnyt vielä kertaakaan sarjassa ja oli ennen lauantain ottelua yksin sarjan kärjessä. Peimarin kokoonpanosta puuttui keltaisten korttitilin täytyttyä Leo Soares ja Flamur Ibrahimi. Loukkaantumisten vuoksi kokoonpanosta puuttui joukkueen kapteeni Samuli Vihervirta sekä hyökkääjä Jesse Salmiosalo.

Peimarin avauksessa debytoi vuonna 2000 syntynyt Peimarin juniori Akseli Taskinen, joka pelasi hienosti täydet minuutit. Peimari aloitti pelin pirteästi ja prässi tuntui toimivan hyvin. Myös pallollisesti Peimari oli vahvalla päällä ja ottelu lähtikin heti alusta asti hyvin tasaisissa merkeissä liikkeelle. Peimari pääsikin johtoon jo minuutilla 12, kun Blomqvist pääsi tuikkaamaan pallon maaliin. Tämän jälkeen Peimari jatkoi vahvoja esityksiään päästen useaan vaaralliseen maalipaikkaankin. Toisella puoliajalla KäPa kuitenki laittoi painetta entisestään ja 85 minuutilla saivat tehtyä tasoitusmaalin. Tämän jälkeen ei maaleja kummankaan päähän nähty ja pisteet tasattiin Paimiossa.