Viimeinen vierasreissu päättyi 2-0 tappioon

Peimarin viimeinen vierasreissu päättyi eilen Käpylän Pallon hyväksi 2-0 (0-0). Peli alkoi Käpylän Pallon komennuksessa, kunnes vierasjoukkue alkoi pääsemään pelistä kiinni. Tämän jälkeen Peimari hallitsi hyvin peliä hyökäten laadukkaasti, mutta KäPa:n puolustus piti pintansa.
Toinen puoliaika jatkui Peimarin hallinnassa, mutta 60 minuutin kohdalla kotijoukkue onnistui maalinteossa, jonka jälkeen Peimarin peli meni vaikeaksi. Tämä näkyi etenkin siitä, että vastustaja onnistui lähes heti uudelleen maalinteosta. Tästä huolimatta Peimari taisteli täysillä loppuun asti ja pyrki kavennusmaaliin, mutta tuloksetta.

Tappiosta johtuen Peimarin asetelmat viimeiseen otteluun FC Espoota vastaan on hyvin haastavat, sillä vierasjoukkue otti murskavoiton Espoon derbystä ja näin ollen sai paremman maalieron Peimariin nähden. Tilanne on haastava, mutta ei mahdoton! Peimari tekee kaikkensa, jotta joukkue ylittäisi tulevan lauantain haasteen ja pelaisi historiallisen ottelun säilyäkseen sarjassa! Tätä varten tarvitsemme KAIKKIEN tuen lauantaina klo 14.00 Paimion Soikalla!! Tehdään YHDESSÄ viimeisestä spektaakkeli ja muokataan historian kirjat uusiksi!!