Peimari venyi tärkeään vierasvoittoon Espoossa


Peimari Unitedin edustusjoukkue pääsi takaisin voittojen makuun, kun FC Espoo kaatui lukemin 0-1 Espoossa (0-0). Pisteet olivat erittäin tärkeät, sillä ennen ottelua FC Espoo oli tasapisteissä Peimarin kanssa.

Peli alkoi hyvin tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue päässyt kovin lähelle maalintekoa ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla kuitenkin molemmat joukkueet alkoivat painostaa enemmän ja 60 minuutin kohdalla painostus palkittiin vierasjoukkueelle, kun Aki Varjonen pääsi viimeistelemään kauden ensimmäisen maalinsa hienolla laukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta.

Tämän jälkeen Peimari sai luotua vielä pari hyvää paikkaa, mutta viimeistely ontui. FC Espookin pääsi lähemmäs maalipaikkoja, joista vaarallisin oli maaliviivalla asti. Peimari sai kuitenkin pidettyä oman pään puhtaana loppuun asti ja siitä hyvästä 0-1 voitto Peimarille.

Tähän päättyi 2. divisioonan ensimmäinen kierros ja nyt joukkueella on viikon tauko peleistä. Seuraavaksi pelataan 22.7 Karjaalla, kun Peimari saapuu sarjakärki BK-46:n vieraaksi.