Peimarille toinen perättäinen vierasvoitto


Peimari Unitedin edustusjoukkue otti toisen perättäisen vierasvoiton, kun tällä kertaa sarjan kärjessä ollut BK-46 Karjaalta kaatui lukemin 2-3 (0-1)! Voiton myötä Peimari nousi sarjataulukossa 7. sijalle Tampere Unitedin ohitse.

Ottelun alku oli molemmille joukkueille hakemista, mutta Peimari pääsi hieman paremmin pelistä kiinni ensimmäisen puoliajan loppua kohden. Joukkue puolusti tiiviisti ja hyökkäsi laadukkaasti ja tämä palkittiin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Markus Blomqvist puski pallon sisään Aki Varjosen hyvästä kulmapotkusta. Näin ollen puoliajalle mentiin ansaitusti Peimarin johdossa.

Toinen puoliaika alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun vasta 38 sekunttia oltiin pelattu ja BK pääsi rokottamaan Peimaria. Kovin vaarattoman näköinen tilanne muuttui nopeasti vaaralliseksi, kun Peimarin maalissa ollut Gerson Lima ei saanutkaan palloa käsiin maalialueen nurkasta ja pallo jäi lopulta BK:n pelaajalle, joka laittoi pallon varmasti tyhjään maaliin. Peimari ei tästä kuitenkaan lannistunut ja jatkoi hyviä otteitaan. 60 minuutilla Leo Soares pääsikin tekemään upean juoksun puolesta kentästä asti ohittaen muutaman vastustajan matkan aikana ja laukoen BK:n 16:n alueen sisältä varmasti pallon oikeaan alakulmaan. Peimari teki vielä kolmannen maalinsa 84 minuutilla, kun todella hyvän pelin pelannut Aki Varjonen tarjoili jälleen maalipaikan Tuomas Happoselle, joka ei maalin edessä erehtynyt ja maalasi ensimmäisen osumansa Peimarin paidassa.

BK-46 pääsi vielä kaventamaan 87 minuutilla Peimarin huolimattomasta kulmapotku tilanteesta, ja peliä saikin jännittää loppuvihellykseen asti. BK:n painostuksesta huolimatta Peimari kesti loppuun asti ja näin ollen 3 pistettä rikkaampana Peimari matkusti kotiin. Voitto oli erittäin tärkeä aloitus kauden toiselle kierrokselle ja seuraavaksi Peimari pelaakin kotona lauantaina 29.7. Tällöin pelataan pisteistä Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan, joka on 3 pistettä Peimaria edellä.