Otteluennakko: Peimari United – MaPS

Peimari saa lauantaina vastaansa sarjataulukossa viisi sijaa ylempänä majailevan Maskun Palloseuran. Ottelusta on odotettavissa jälleen haastava, Peimarin pelin edelleen hakien itseään.Aurinkoiseksi ennustettu lauantai-ilta tarjoaa jalkapallon ystäville takuuvarmaa viihdettä kun Peimari kohtaa hyvässä vireessä porskuttavan MaPS:n. Kotijoukkueella on niskassaan turhauttava tasapeli TuWe:n kanssa, josta varmasti molemmille joukkueille jäi jotain hampaankoloon. Haastavalla kentällä pelattu ottelu sisälsi paljon maalintekotilanteita, ja turkulaiset isännät saivat rangaistuspotkunkin, mutta täysosumat jäivät molemmilta uupumaan.

Hakkispaanalla tullaan varmasti näkemään myös tasainen vääntö, vaikka vieraat ovatkin muutaman sarjaportaan isäntiä ylempänä. Peimarin peli on tällä hetkellä hieman lukossa. Peruspilarit pelikirjan sivuilta ovat jo siirtyneet viheriölle saakka, mutta viimeinen silaus puuttuu. Ottelukohtaisesti, eri osa-alueilla on vielä rutkasti parannettavaa ja pieni apina keikkuu tällä hetkellä usean pelaajan harteilla.

Kapteeni Samuli Vihervirta tunnistaa joukkueen pienimuotoisen suvantovaiheen, mutta katsoo luottavaisin mielin, niin tulevaan otteluun, kuin loppukauteenkin.
- Meidän peleistä on puuttunut se viimeinen silaus, minkä myötä saadaan väännettyä vaikeat pelit voitoiksi. Odotan sen viimeisen silauksen löytyvän huomisessa ottelussa, sillä koko joukkue haluaa kääntää tasurit vihdoin voitoiksi. Odotan samanlaista pelillistä reaktiota kuin Wilpas pelin jälkeen Pallo-Iiroja vastaan. Siitä vielä astetta paremmaksi ja voitto jää meille Sauvoon.

Harjoituskaudella pelattu treenimatsi maskulaisia vastaan päättyi MaPS:n 0-3 voittoon. Peimari lähti otteluun tuolloin kuitenkin erittäin kapealla pelaajamateriaalilla, joten turhan suuria johtopäätöksiä ei kannata tuosta ottelusta vetää.
Lauantaina vastaan asettuu kuitenkin epäilemättä hyvä joukkue, joka ei turhaan sarjan kärkikolmikossa keiku. Kotijoukkueen hyökkääjille tuottaa varmasti päänvaivaa vieraiden kivenkova puolustus, joka on päästänyt taakseen seitsemässä pelatussa ottelussa vain vaivaiset 4 osumaa. Kotijoukkueen puolustajilla pitää taas kiirettä valkovihreiden Kari-Pekka Koivusen kanssa, joka vaanii maalipörssin ensimmäistä tilaa toisella sijalla. Koivusella on kasassa vakuuttavat 6 osumaa seitsemästä ottelusta, joista 3 syntyi yhdessä ottelussa TOVE:n verkkoon.

Peimarin päävalmentaja Joaquim Valinho on vaikeuksista huolimatta ollut tyytyväinen suojattiensa otteisiin nimenomaan sarjan kärkijoukkueita vastaan.
-Odotettavissa on vaikea ottelu kokeneita ja taitavia pelaajia vastaan. Taistelemme edelleen päihittääksemme tämän vähän vaikeamman jakson ja palataksemme voittojen tielle. Me olemme pelanneet kokonaisvaltaisesti hyvin sarjan kärkijoukkueita vastaan ja toivottavasti sama jatkuu taas lauantaina kotikentällämme, portugalilainen summaa.

Peimari United kohtaa Maskun Palloseuran klo 17.00 Sauvon Hakkispaanalla. Tuttuun tapaan katsomon antimet palvelevat asiakkaita klo 16.00 alkaen. Ottelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheet, kun yhteistyökumppanimme Silja Line tulee vierailemaan ottelutapahtumaan. Luvassa mm lapsien vastaanotto Harri Hylkeen kanssa sekä 11-tuntisen Saaristoristeilyn etukorttien jakoa.

Tervetuloa koko perheen voimin viihtymään Hakkispaanalle!