Joaquim Valinho seuran uusi valmennuspäällikkö!

Joaquim "Kim" Valinho on Peimari Unitedin kauden 2018 edustusjoukkueen uusi päävalmentaja sekä seuran valmennuspäällikkö! Myös seuralle jo entuudestaan tuttu Tiago Santos palaa takaisin kakkosvalmentajan rooliin sekä vastaa samalla seuran juniorivalmennuksesta. Kaksikon lisäksi, Andre Miranda jatkaa seuran valmennustehtävissä.

Valinho on 29-vuotias Portugalilainen valmentaja, joka on saanut oppinsa, kuin myös seuran aikaisemmat valmentajat, portugalilaisesta oppilaitoksesta Escola Superior de Desporto de Rio Maior:sta. Nuoresta iästä huolimatta, Valinho on kerännyt jo rutkasti valmennuskokemusta, sekä Portugalista että ulkomailta.

Kuten myös monet muut valmentajat, Valinhon valmennus alkoi juniorien parissa. Kausina 2010 - 2015 aikana hän ehti valmentamaan Portugalissa lukuisia eri ikäisiä juniorijoukkueita seuroissa Clube Atlético Ouriense:ssa ja Centro Desportivo de Fátima:ssa, sekä päävalmentajana että kakkosvalmentajana. Kaudet 2012/2013 ja 2013/2014 Valinho vietti Clube Atlético Ouriense:n naisten edustusjoukkueen kakkos- ja maalivahtivalmentajana. Tämän aikana joukkue voitti Portugalin mestaruuden sekä Portugalin cup-mestaruuden.

Kautena 2015/2016 Valinho toimi Grupo Desportivo Tourizense:n edustusjoukkueen kakkos- ja maalivahtivalmentajana Portugalin 2. divisioonassa. Tämän jälkeen hän siirtyi yhdeksi kaudeksi ulkomaille Tansanian pääsarjajoukkueen African Lyon FC:n kakkos- ja kuntovalmentajaksi, jonka jälkeen hän vietti vielä yhden pestin ulkomailla Malediivien pääsarjassa kakkosvalmentajan roolissa.

Peimari United tulee olemaan Valinhon ensimmäinen iso projekti, toimiessaan seuran valmennuspäällikkönä sekä edustuksen päävalmentajana. Seuran tavoitteena Valinhon myötä on saada uutta virtaa seuran toimintaan sekä ottaa uusi askel pelilliseen puoleen niin edustus- kuin myös juniorijoukkueiden puolella. Valinho saapuu Suomeen 18.11, jonka jälkeen joukkue kokoontuu yhdessä kuulemaan uutta päävalmentajaa. Peimari United järjestää myöhemmin vielä lehdistötilaisuuden uuden päävalmentajan mietteistä.

TERVETULOA PEIMARIIN JOAQUIM!