Peimari käynnisti Tule Mukaan! -hankkeen

Peimari United käynnisti tällä viikolla (vähintään) yksivuotisen Tule Mukaan! –hankkeen, jonka tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä Paimion ja Sauvon alueella sekä herättää valtakunnallista huomiota kyseisen asian puolesta.

Peimarin, Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan yhteistyössä järjestämässä Tule Mukaan! –hankkeessa puhutaan yhteenkuuluvuuden puolesta ja sitä myös Peimari tulee painottamaan tulevan hankkeen toiminnoissa.

1-vuotisen hankkeen ensimmäinen osa on jalkautua Paimion ja Sauvon alueen julkisille puolille, kuten päiväkoteihin, ylä- ja alakouluihin, lukioon ja palvelukeskuksiin. Peimari ehti jo vierailla Paimion puolella järjestäen yhteistä mukavaa toimintaa jalkapallon sekä eri leikkien parissa ja vastaanotto olikin todella lämmin. Mukana kiertueella oli debyyttinsä tehnyt Peimari Nalle, joka tullaan myös näkemään sunnuntaisessa kotiottelussa ensimmäistä kertaa viihdyttämässä perheen pienimpiä jo tuntia ennen ottelun alkua, eli klo 16.30 alkaen.

Sunnuntainen ottelu on olennainen osa hankkeen alkua ja vastaavanlainen kiertue järjestetetään viikolla 19 myös Sauvossa. Peimari United haki avustusta hankkeeseen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksesta (STEA), jotta hanke olisi mahdollista toteuttaa entistä suuremmin ja näkyvämmin. Hankkeen sisältöön kaavailtiin muun muassa matalan kynnyksen harrastetoimintaa nuorille, jotka ei ole koskaan harrastustoimintaa aloittaneet tai ovat sen turhan nopeasti lopettaneet. Lisäksi hankkeeseen kuuluu koulukiertueita, hankedokumentointia sekä eri tilaisuuksia syrjäytymisen ehkäisemisen puolesta.
Peimari tiedottaa STEA –avustuksesta heti tarkemmin, kun päätöksestä on ilmoitettu.