Esittely
Ottelutilastot
PiPS - PeimariUtd Utd
2020 - Naiset - naisten nelonen
Klo 19.00 Piikkiö POP-Areena KHT
7
Elo

Otteluraportti


PiPS-Peimari pelin alkuasetelmat olivat kuin Daavid vastaan Goljat. Emme saaneet kaikkia pelaajia paikalle, pelattiin yhden vaihturin turvin. Toisin kuin vastustajalla oli hulppeat 15 pelaajaa, muutama jopa kakkos divarista. esim. maalivahti oli yksi parhaista maalivahdeista jonka olen nähnyt, Martinan jälkeen tietysti.

Alkuasetelmista huolimatta pelattiin ehkä Peimarin naisten historian kaikkien aikojen paras peli. Andre oli kaikista poisjäämisistä huolimatta luonut taktiikan jolla jäädytettiin PiPS:n peli. Tiedettiin miten vastustaja pelaa ja miten hyviä pelaajia heillä on.

En tiedä mistä Peimarin pelaajat olivat kaivaneet sellaisen taistelutahdon. Mitä pidemmälle ottelu eteni sitä kovemmin pantiin kampoihin vastustajalle joka ei päässyt hyville maalipaikoille oikeastaan koko pelin aikana.

Matskan tehtävä oli pysäyttää PiPS:n oikea, todella nopea, laituri. Ja sen hän teki täydellisesti. Toppareina häärivät äärimmäisen varmasti Laura ja Roosa. Roosan edellisestä pelistä oli vierähtänyt jo 3 vuotta, mutta se ei näkynyt pätkääkään. Ihan törkeen hieno peli häneltä. Toisena laitapuolustaja Nea hoiteli oman tonttinsa mallikkaasti. Keskikentän keskellä oli rautainen parivaljakko Jutta ja Kiira. Jutta pisti roppaa likoon ihan olan takaa. Kiira katkoi vastustajan syöttöjä mallikkaasti ja pääsikin muutaman kerran läpiajoon kokeilemaan PiPS:n veskarin refleksejä. Useiden poissaolojen takia keskikentän laidoilla pelasivat Ella ja Meri. Kärjessä häärivät Emili ja Anna. Maalissa Katja oli mahdottoman tehtävän edessä, mutta täydet pisteet Katjalle hyvästä yrityksestä. Ei ole helppoa mennä tolppien väliin kun ei ole "oikea" maalivahti. Mutta Katja oli meidän ykkösvahtimme tänään, eikä meillä ollut mahdollisuuta saada apuja toisin kuin vastustajalla oli.Tanja hoiti vaihtopelaajan roolia.

Itse peli oli huikean jännittävää seurattavaa myös kentän laidalla. Oltiin aika tyytyväisiä ensimmäisen puoliajan 0-0 tilanteeseen. Toisen puoliajan loppua kohden ja varsinkin Kiiran huikean esityön jälkeen maalin iskenyt Anna nostatti täpötäyden Peimarilaisten katsomon tunnelman hurmioon. Hurinat housuissa apucoutsi seurasi peliä kentän laidalla ja vaikka aivan pelin lopussa PiPS sai ne kaksi onnenkantamoista, niin ylpeänpi en joukkueesta voisi olla. Oltaisiin niin ansaittu tämä voitto. Mutta ehkä tämäkin kasvattaa meitä tulevaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 1
(0-0)
Utd
Lisää uutisia
Peimari United ry
Kategoriat