Syysmarkkinat Peimari-Areenalla
Julkaistu: 27.08.2020 00.00

Syysmarkkinat Peimari-Areenalla

Peimari-Areenalla (Kirveskalliontie 14, Sauvo) ja sen piha-alueella järjestetään la 12.9.2020 klo 10-14 Syysmarkkinat.

Tervetuloa myymään uutta, pitämään kirpputoripaikkaa, esittelemään yrityksen tai yhdistyksen toimintaa tai myymään tuoretuotteita tuottajatorille. Myyntipaikat ovat väljissä sisätiloissa, jossa kahvilapalvelut talon puolesta sekä wc:t, vesipisteet ja sähkö. Olemme siis säältä suojassa ja puitteet ovat muutenkin erittäin hyvät. Tuottajatori on pihalla aivan hallin edustalla.
Järjestäjät seuraavat tiiviisti Korona -tiedotusta ja huomioivat varotoimenpiteet markkinoiden järjestämisessä. Infoamme ennen markkinapäivää käytännön asioista tarkemmin.

Syysmarkkinoilla tapahtuu seuraavanlaisia asioita:

Myyntipaikka hallissa
Voit myydä tuotteita tai palveluja tai esitellä yrityksen tai yhdistyksen toimintaa. Myyntipaikkoja voi varata 2 metrin pätkissä niin monta kuin tarvitset. Myyntipaikan hinta on 20 €/2 m. Myyntipaikka laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Tuottajatori pihalla
Voit myydä syksyn satoa tuoretorilla ja jalostettuja elintarvikkeita ym. tuottajatorille sopivaa. Myyntipaikka on kaksi parkkiruutua eli n. 5mx5m. Myyntipaikan hinta on 15 €. Myyntipaikka laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Kirpputoripaikka hallissa
Voit myydä omia kirpputorituotteita. Myyntipaikkoja voi varata 2 metrin pätkissä niin monta kuin tarvitset. Myyntipaikan hinta on 5 €/2 m. Kirpputoripaikka pitää varata, mutta se maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Jos tarvitset sähköpistokepaikan (hallissa tai pihalla), lisähinta on 5 €.

Paikkojen varaaminen
Osallistuminen edellyttää paikan varaamista ennakkoon. Ilmoittaudu linkkiin https://webropol.com/s/syysmarkkinat
tai soittamalla p. 040 501 3485 Olli Dahl

Päivittyvää ajantasatietoa markkinoista www.peimariareena.fi

Tuo kaikki tarvittavat pöydät yms. tarvikkeet mukanasi. Jos tarvitset sähköpistokepaikan, kerro myös se ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä Peimari Areena, Sauvon yrittäjät ry. ja Sauvon piha- ja kirppistapahtuma.



Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.