Waltteri Gerlander palaa kentille pitkään vaivanneen loukkaantumisen jälkeen
MiehetJulkaistu: 27.04.2021 10.57

Waltteri Gerlander palaa kentille pitkään vaivanneen loukkaantumisen jälkeen

Edustuksessa jo 17-vuotiaana kaudella 2018 ensiesiintymisensä tehnyt keskikenttäpelaaja Waltteri Gerlander, on palaamassa kentille pitkään vaivanneen loukkaantumisen jälkeen. 1,5 vuotta kestäneet takareisivaivat alkavat olla takanapäin ja kaiken sujuessa odotetusti, lopullinen läpimurto edustukseen on edessä tulevalla kaudella.

”Takareisi leikattiin 1,5 vuotta sitten Sakari Oravan toimesta. Sen leikkauksen kuntoutus meni ihan hyvin. Sitten viime kesänä, tuli toinen repeämä takareiteen ja siitä tuli taas taukoa. Menin siitä sitten armeijaan loppuvuodeksi ja siinä armeijan aikana sain takareiden ok-kuntoon. Joulukuussa aloin käymään taas fyssarilla ja siinä aloitettiin parantamaan vähän juoksutekniikkaa sekä lisättiin voimaa takareiteen. Nyt takareiden pitäisi olla ihan hyvässä kunnossa.”

Urheilu Mehiläisen kanssa tehty tiivis yhteistyö on varmistanut kuntoutuksen onnistumisen. Waltteri on saanut jatkuvasti ammattimaista ohjausta kuntoutukseen Mehiläiseltä, ja Mehiläisen fysioterapeutti Joni-Petteri Malka saapuikin huhtikuun alussa tekemään Waltterille kuntoutukseen liittyviä harjoitteita Hakkispaanalle.

Tulevan kauden tavoitteena Waltterilla on pelata hyvä ja ehjä kausi.

”Tavoitteena ensi kaudella on tietenkin pelata mahdollisimman hyvin yksilö- ja joukkuepelaajana, jotta joukkue menestyisi mahdollisimman hyvin sarjassa. Kokonaisuutena tavoite on pelata mahdollisimman hyvä ja varsinkin ehjä kausi, ilman loukkaantumisia.”

Kauteen valmistautuminen edustuksella on ollut poikkeuksellinen koronatilanteen vuoksi ja vielä ei ole varmaa tietoa, milloin kausi päästään aloittamaan.

”Joukkue ei ole päässyt olemaan vielä yhdessä ollenkaan, ainoastaan pienryhmäharjoituksia (alle 20-vuotiaat) on päästy vetämään koronarajoitusten mukaisesti. Fysiikkatreenejä ja omatoimista harjoittelua on tullut vedettyä paljon. Fiilis tämän kauden ryhmästä on kuitenkin hyvä ja ainakin hyviä otteluita on luvassa”

Futiskauteen valmistautumisen lisäksi Waltterilla on käynnissä jännittävä ja työntäyteinen kevät, kun työn ohella hän lukee kauppiksen ja tuotantotalouden pääsykokeisiin.


Tilaa kauden 2021 kausikortti miesten edustuksen kotiotteluihin tästä


Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura