Halloween-Turnaus täytti Peimari-Areenan nappulafutareilla
Peimari United ryJulkaistu: 05.11.2021 13.02

Halloween-Turnaus täytti Peimari-Areenan nappulafutareilla

Peimari Unitedin järjestämä Halloween-teemainen jalkapalloturnaus keräsi lokakuun lopussa Peimari-Areenalle yhteensä 18 joukkuetta. Turnauksessa oli mukana joukkueita ikäluokista 2014–2016. Joukkueita oli mukana laajalta alueelta, kun lähialueen joukkueiden lisäksi mukana oli myös joukkueita mm. Eurajoelta sekä Karjaalta. Arviolta mukana oli yhteensä noin 100 innokasta futaria, joten vauhtia riitti koko päivän ajan.


Halloween-Turnausta pelattiin Peimari-Areenalla kolmessa kaukalossa.

Halloween-Turnaus on suunniteltu juuri perheen pienimmille, niin pelimuotojen kuin oheisohjelman myötä. Ottelut pelataan 3vs3 pelimuotoina, kaukaloissa. Vauhdikkaissa peleissä ei lasketa maaleja, vaan tarkoituksena on saada lapsille hauskoja pelikokemuksia. Oheisohjelmana turnauksessa oli tänä vuonna mm. kaksi pomppulinnaa sekä Halloween-teemainen kauhutunneli.


Pomppulinnat sekä kauhutunneli viihdyttivät lapsia ottelujen välissä.

Halloween-Turnauksesta on tullut Peimari Unitedille jo perinne. Tämän vuotinen turnaus oli jo seitsemäs peräkkäinen. -Olemme panostaneet nappulafutarien turnauksiin vuosien varrella, ja niistä on tullutkin seuralle mukava perinne. Halloween-Turnauksen lisäksi olemme järjestäneet perheen pienimmille Joulu-Turnausta useamman vuoden ajan. Lisäksi järjestimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa vastaavanlaisen turnauksen kesällä. Juuri perheen pienimmille suunnattuja jalkapalloturnauksia ei lähialueella paljoa ole, joten turnauksista on tullut mukavan suosittuja, seuran puheenjohtaja Olli Dahl kommentoi.

Turnauksen järjestelyistä vastasi tänä vuonna Peimari Unitedin P/T 2013–2017 joukkueen taustahenkilöt ja vanhemmat. -Teimme paljon töitä vanhempien kanssa tehdäksemme lapsille hauskan päivän jalkapallon parissa. Iloisista kasvoista ja positiivisesta palautteesta päätellen onnistuimme mukavasti! Tästä on hyvä jatkaa suunnittelemaan kuukauden päästä pidettävää Joulu-Turnausta, joukkueenjohtaja Pauliina Rinne kommentoi.


Peimari-Areenan katsomo täyttyi vanhemmista.

Seuraavan kerran perheen pienimpien futisotteluita pääsee seuraamaan 4.12, kun Peimari-Areenalla järjestetään Joulu-Turnaus. Nappulajunioreiden teematurnausten lisäksi Peimari-Areenan talvi on täynnä 2009–2014 syntyneiden junioreiden jalkapallopelejä, kun talvisarja Peimari-Liiga pyörii tuttuun tapaan lähes joka viikonloppu.