Nappula Cup Sauvossa 1.8.2021
Tytöt ja Pojat 2013-2016Julkaistu: 08.08.2021 20.51

Nappula Cup Sauvossa 1.8.2021

Sauvossa 1.8.2021 järjestetty Nappula Cup saatiin pelattua melko kuivissa olosuhteissa, vaikka sääennusteet povasivatkin vettä taivaan täydeltä.

2015 ja sen jälkeen syntyneet pääsivät pelaamaan Peimari-areenalla, jonne kentät päätettiin siirtää vedeltä suojaan. Päätös ilahdutti niin pieniä pelureita, kuin heidän taustajoukkojaan. Myös pomppulinnat, sekä pallotutka löytyivät Peimari-areenalta ja nauttivat suuresta suosiosta. Pe-Na oli mukana karkeloissa ja kavereita riitti paljon. Varmaan jokainen joukkue ja iso osa pelaajista halusivat Pe-Nan kanssa kuviin, eikä Pe-Na tuottanut pienille futaajille pettymystä. Osa pelaajista sai ensimmäisen kerran tuntumaa jalkapalloon pelien muodossa. Moneen kertaan toimivaksi todettu pelitapa 3v3 kaukalon ympäröimällä kentällä ei pettänyt nytkään. Peleissä riitti vauhtia, eikä kaikki aika mennyt pallojen hakemiseen ympäri areenaa. Maaleja nähtiin myös paljon ja tämä antoi pelaajille mahdollisuuden myös harjoitella kunnon tuuletuksia tulevaisuutta varten.

2013-2014 Syntyneiden osalta pelit pelattiin ulkona. Huomattavasti kuivemmissa olosuhteissa kuin aluksi pelättiin. Kesätauolta parien treenien jälkeen suoraan tositoimiin. Osa joukkueen pelaajista pääsi myös ensimmäistä kertaa pelaamaan ns. oikeita pelejä.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma onnistui hienosti ja lapsilla oli hauskaa!

Toivotaan Nappula Cupille jatkoa ensi vuonna ja katsotaan mitä kaikkea silloin keksitään.