Soveltava Futis on lapsille ja nuorille suunnattu jalkapalloryhmä, jonka sisältö muokataan peleiltään, välineiltään ja ympäristöltään sellaiseksi, että jokainen voi osallistua siihen riippumatta omista lähtökohdistaan. Ryhmä on erinomainen paikka mm. erityistä huomiota tai tukea tarvitsevalle lapselle harrastaa liikuntaa.

Soveltava Futis alkaa Paimiossa sunnuntaina 7.11. Toimintaa järjestetään aikaväleillä 7.11.-5.12. & 16.1.-13.2. sunnuntaisin Paimiossa, Jokelan koulun salissa klo 10-11. Vastuuohjaajana ryhmässä toimii Peimari Unitedin ammattivalmentaja. Toiminta on maksutonta.

Lisätiedot:
Oskari Tuominen
peimaricoordinator@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuntofutiksen talvijaksolle

Kuntofutis on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille, naisille ja miehille, joilta löytyy kiinnostusta rentoon kuntoiluun. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai urheilusta ylipäätään ei tarvita. Huono peruskunto on erinomainen syy tulla mukaan! 

Kuntofutiksessa on tarkoitus opetella jalkapallon perustaitoja ja samassa myös kehittää peruskuntoa kevyen liikunnan myötä. Kuntofutiksessa ei ole tavoitteita tai suorituspaineita, ainoa tavoite on, että kaikilla on hauskaa! Vetäjänä toimii Peimari Unitedin ammattivalmentaja Luis Araujo.

Aikataulu:
Tiistaisin 26.10.-7.12. & 11.1.-25.1. klo 20:30-21:30 

Hinta:
70 € (sis. 10 ohjattua kertaa)

Osallistumismaksu laskutetaan myöhemmin.

Lisätiedot Kuntofutiksesta:
Oskari Tuominen
peimaricoordinator@gmail.com

Ilmoittautuminen Joulu-Turnaukseen

Joulu-turnaus 3v3 kaukaloissa pelattava teematurnaus, 2014-2017 syntyneille tytöille ja pojille. Turnauksessa tulee joukkueelle neljä 15 minuutin ottelua.  Pelien lisäksi turnauksessa on hauskaa ohjelmaa kentän ulkopuolella.

Turnaus pelataan lauantaina 4.12. Peimari-Areenalla, Sauvossa.

Hinta: 70 €
Tilaa kuukausittain saapuva Peimari United seurakirje tällä lomakkeella. 

Seurakirjeessä tiedotamme mm. seuran uutisista, valmentajien kuulumisia, uusista tapahtumista sekä aikuis- ja juniorijoukkueiden kuulumisista.