Lomake sulkeutuu 09.10.2022 12.00

Halloween- sekä Joulu-turnaus ovat hauska 3v3 kaukaloissa pelattavat teematurnaukset,

2015-2018 syntyneille tytöille ja pojille.

Ottelut pelataan sisällä Sauvon Peimari-Areenalla. Hauskojen pelien lisäksi ohjelmassa on hauskaa oheisohjelmaa kentän ulkopuolella; pomppulinnat, kahvila sekä halloween-/jouluteemaista viihdykettä! Turnaukset pelataan n. klo 10-14 välillä. Turnauksessa tulee joukkueelle neljä 15 minuutin ottelua.

Yhden turnauksen hinta on 80 €/ joukkue tai molempiin pakettina 130 €/ joukkue.

Jos osallistuu kahdella joukkueella, niin yhteen turnaukseen 130 €/2 joukkuetta tai molempiin turnauksiin 230 €/2 joukkuetta.

Lisätiedot: peimaricoordinator@gmail.com ja ilmoittautumiset www.peimariunited.com

 Lomake sulkeutuu 09.09.2022 22.00
Tervetuloa Peimari-Liigaan.  Täytä alla oleva lomake. 
Ilmoittautuminen Kuntofutikseen

Kuntofutis on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille, naisille ja miehille, joilta löytyy kiinnostusta rentoon kuntoiluun. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai urheilusta ylipäätään ei tarvita. Huono peruskunto on erinomainen syy tulla mukaan! 

Kuntofutiksessa on tarkoitus opetella jalkapallon perustaitoja ja samassa myös kehittää peruskuntoa kevyen liikunnan myötä. Kuntofutiksessa ei ole tavoitteita tai suorituspaineita, ainoa tavoite on, että kaikilla on hauskaa!

Aikataulu:

Talvikaudella Peimari-Areenalla, Sauvossa maanantaisin 19:00-20:00 (alkaen 28.2.)

Kesäkaudella alustavasti Hakkispaanalla, Sauvossa tiistaisin 18:30-19:30 (siirtyminen ulos kun kelit sallivat huhtikuun aikana) Aikataulu tarkentuu kesän lähestyessä

Hinta:
70 € / 10 kerran treenikortti. Treenikortti ostetaan ensimmäisellä kerralla paikanpäällä.

Lisätiedot Kuntofutiksesta:
Olli Dahl, olli.dahl@peimariareena.fi / 040 501 3485

Kun pelaaja lopettaa harrastamisen Peimari Unitedissa, pelaajan huoltaja/pelaaja ilmoittaa lopettamisestaan oman joukkueensa joukkueenjohtajalle. Ilmoituksen jälkeen joukkueenjohtaja, valmentaja sekä pelaaja/pelaajan huoltaja käyvät yhdessä lopettamiskeskustelun.

Keskustelun pohjalta joukkueenjohtaja täyttää tämän lomakkeen pelaajan puolesta.

Lomakkeen täyttämällä vahvistetaan lopettamisilmoitus seuralle. Peimari United ry seuraa harrastajamäärän muutoksia aktiivisesti, joten seura tarvitsee tiedon lopettaneista pelaajista mahdollisimman nopeasti lopettamisen jälkeen.

Lisäksi lomakkeella seura saa tiedon miksi pelaaja on lopettanut. Tämä tieto on erittäin tärkeää, jotta seura pystyy kehittämään toimintaansa paremmaksi.

Vastaukset käsitellään seuran hallituksessa luottamuksellisesti.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Sauvon Hakkispaanalla 30.7.2022 järjestettävään Nappula Cupiin.

5v5 sarjat:
-Pojat & tytöt 2013
-Pojat & tytöt 2014

3v3 sarjat (kaukalossa):
-Pojat & tytöt 2015
-Pojat & tytöt 2016

Hinta 70 € / joukkue tai 110 € / 2 joukkuetta

Turnausmaksu laskutetaan noin pari viikkoa ennen turnausta.

Jos turnauksen järjestäminen ei ole mahdollista silloisten koronarajoitteiden myötä, osallistumismaksu palautetaan kokonaan.

Turnauksen lisätiedot: peimaricoordinator@gmail.com 
 Lomake sulkeutuu 31.10.2022 12.00

Soveltava Futis käynnistyy 14.8.

Soveltava Futis jatkuu Paimiossa. Soveltava Futis on lapsille ja nuorille suunnattu jalkapalloryhmä, jonka sisältö muokataan peleiltään, välineiltään ja ympäristöltään sellaiseksi, että jokainen voi osallistua siihen riippumatta omista lähtökohdistaan. Ryhmä on erinomainen paikka mm. erityistä huomiota tai tukea tarvitsevalle lapselle harrastaa liikuntaa.

Soveltavaa Futista järjestetään sunnuntaisin alkaen 14.8. klo 10:00-10:45 Vistan koulun sisäpihan tekonurmikentällä. (Siirrymme sisätiloihin Jokelan koulun salille myöhemmin syksyllä, kun säät huononevat)

Hinta: 30 € / 10 kerran treenikortti

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Olli Dahl, olli.dahl@peimariareena.fi / 040 501 3485


Huom. lapsella tarvitsee olla jalkapalloharrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Jos tapaturmavakuutusta ei ole, voi Suomen Palloliiton vakuutuksen (hinta 9 €) ottaa seuran kautta.

Lisätiedot:
Olli Dahl
olli.dahl@peimariareena.fi
040 501 3485
Tilaa kuukausittain saapuva Peimari United seurakirje tällä lomakkeella. 

Seurakirjeessä tiedotamme mm. seuran uutisista, valmentajien kuulumisia, uusista tapahtumista sekä aikuis- ja juniorijoukkueiden kuulumisista.