Lomake sulkeutuu 10.12.2023 12.00

Peimari United on mukana Palloliiton Perhefutis-hankkeessa. Seura on saanut koulutusta sekä materiaaleja kerhon ohjaamiseen.  Nallefutis PERHEET ohjaajina toimivat seuran ammattivalmentajat apunaan seuran vanhempia junioripelaajia.

Jokaisella pelaajalla tulee olla oma huoltaja mukana. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa harjoitellaan monipuolisesti eri liikkumistaitoja sekä tutustutaan pallon käsittelyyn leikin kautta. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Nallefutis PERHEET käynnistyy 24. syyskuuta!  Vistan koulun uudella tekonurmella sunnuntaisin klo 14.30 – 15.15. Sitten kun säät eivät enää suosi niin siirrymme Jokelan koulun liikuntasaliin, tästä ilmoitetaan sitten myöhemmin syksyn aikana 

Syyskausi kestää 12 vkoa (24.9 - 10.12.2023)

Ota mukaan liikuntaa sopivat jalkineet ja säänmukaiset vaatteet sekä juomapullo. (myöhemmin syksyllä Jokelan koulun salissa mielellään sisäliikuntaan sopivat puhtaat lenkkarit)

Kerhohinta on 30€/syyskausi, Hintaan sisältyy Palloliiton korttelipassi ja vakuutus.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Voit myös ilmoittautua tullessasi paikan päällä 

 

Lisätietoa:

Hanne Mansala peimariutd.nappulat@gmail.com 

Olli Dahl olli.dahl@peimariareena.fi

 Lomake sulkeutuu 27.11.2023 12.00

Ilmouttaudu tällä lomakkeella turnauksiin.

Hinta 80€/ joukkue/turnaus ilmoittaessa jouluturnaukseen sekä Halloween turnaukseen hinta on 130€, ja ilmoittaessa 2 joukkuetta molempiin turnauksiin hinta on  230€.

Soveltava Futis on lapsille ja nuorille suunnattua liikuntaa jalkapallon ja muiden pelien ja liikuntaleikkien parissa.Toiminnan sisältö muokataan puitteiltaan sellaiseksi, että jokainen voi osallistua siihen riippumatta omista lähtökohdistaan.

Soveltava Futis on erinomaista liikuntaa erityistä huomiota tai tukea tarvitseville lapsille.

Treenit sunnuntaisin klo 10.00-10.45 Jokelan koulun liikuntasalissa Paimiossa.

Hinta: 30 € / 10 kerran treenikortti. 

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.