Yritysyhteistyö

Peimari Unitedin yhteistyökumppanit tarjoavat monipuolisia etuja seuran jäsenille:

Urheilu Mehiläinen

Peimari Unitedin jäsenillä on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen laadukkaita palveluita kerryttäen samalla seuran saamaa markkinointibonusta. Jotta bonuksen kertyminen käynnistyy, seuran jäsenen ja seuran jäsenen perheenjäsenten tulee rekisteröityä Urheilunetissä.

Kirjatuminen Urheilunettiin

Kirjaudu Urheilunettiin tästä>

1. Valitse oma seurasi valikosta
2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta (henkilötunnus tarvitaan jokaiselta rekisteröitävältä)
3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Huom! Voit olla rekisteröityneenä vain yhden seuran jäsenenä kerrallaan. Uusi rekisteröityminen korvaa mahdollisen aikaisemman rekisteröitymisen.

Näin rekisteröityneelle henkilölle varatut käynnit linkittyvät bonusjärjestelmään.

Urheilu Mehiläinen ajanvaraus

Sopimuslääkäriasema Mehiläinen NEO:n suora ajanvaraus 010 414 4888
Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

Mehiläisen keskitetty ajanvaraus:
OmaMehiläinen -sovelluksella,
www.mehilainen.fi/ajanvaraus
010 414 00

Lisätiedot: UrheiluMehila?isen_kumppanille_peimariunited.pdf

Nomad Food&Win

Peimari Unitedin kausikortin tai seurakortin omistajille Nomad Food&Wine antaa 15 % alennuksen kaikista ruoka-annoksista. Alennuksen saa, kun näyttää korttia laskua pyytäessä. (Vuoden 2021 uudet kortit eivät ole vielä saapuneet, joten viime vuoden korttia näyttämällä saa alennuksen)

Nomad Food&Wine tarjoaa uniikin yhdistelmän italialaisesta, afrikkalaisesta sekä pohjoismaisesta keittiöstä. Ravintola sijaitsee aivan Turun keskustassa, osoitteessa Kristiinankatu 5.

Lisätiedot ravintolasta sekä heidän herkullinen Menu löytyy heidän nettisivuiltaan: https://www.nomadfoodandwine.com/


Intersport Hansa, Turku

Intersport Hansa maksaa Seuralle 3% jälkihyvitteen kaikista toteutuneista ostoista. Ostoihin sisältyy Seuralta laskutettavat sekä Seuran jäsenten tai perheen jäsenten Seuran asiakasnumeroille (=joukkueen nimi/ikäluokka) kirjaamat ostot. Jälkihyvite maksetaan vuosittain tammikuussa

Liike antaa seuraavat edut Seuran kaikille jäsenille : Kaikki tuotteet -10 % (myös tarjoushinnoista) Jäsenalennusta ei voi käyttää lahjakortteihin eikä seuramalliston tuotteisiin. Jäsenalennusta ei voi yhdistää plussakorttitarjouksiin, kuponkeihin, jäsenille tehtäviin erikoistarjouksiin tai Viheltäen menee —tarjouksiin.

Tarjouksen saa, kun teet ostoksia Intersport Hansassa, mainitse kassalla, että olet Peimari Unitedista ja mihin joukkueeseen kuulut tai missä joukkueessa perheenjäsenesi pelaa. Jos et kuulu varsinaisesti mihinkään joukkueeseen, niin silloin voit sanoa vain kirjaus: Peimari United seura-asiakasnumerolle


Autocenter Turku

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.