Kapteeni Vihervirta jatkaa Peimarissa
MiehetJulkaistu: 29.11.2020 00.00

Kapteeni Vihervirta jatkaa Peimarissa

Peimarin pelin tärkeä palanen ja suuri johtaja jatkaa myös tulevalla kaudella. Vihervirta on pelannut Peimarissa alusta lähtien ja on myös toiminut kaikkina näinä kymmenenä kautena joukkueen kapteenina ja esikuvana seuran junioreille.


Mikä sai sinut jatkamaan Peimarissa Samuli Vihervirta?
Peimarissa jatkaminen oli sinällään itsestäänselvää, sillä Peimari on niin vahvasti osa minua ja niin kauan kuin suinkin kykenen jalkapalloa pelaamaan, haluan sitä Peimarissa tehdä.

Kolmosen voitto, mutta karsintasarjasta ei nousua, mitä ajattelet viime kaudesta?
Kausi oli kaikinpuolin kummallinen ja haastava sekä ulkoisten että sisäisten olosuhteiden takia, mutta en voisi olla ylpeämpi meidän joukkueen kauden suorituksesta sarjavoiton myötä. Harmiksemme emme pystyneet parhaimpaan karsintaotteluiden alla ja näin ollen kausi ei saanut toivomaa lopetusta.

Miten Peimari on muuttunut 10 vuodessa, entä sinä?
Peimari on kasvanut 10 vuodessa seurana merkittävästi ja yhteisö tämän seuran ympärillä on tehnyt upeita harppauksia eteenpäin. Itse olen saanut poikkeuksellisen hienon ympäristön kehittyä ja kasvaa nuoresta pojasta mieheksi.

Mikä on Peimarin pelissä parasta? Entä missä pitäisi vielä parantaa?
Peimari pelissä parasta on joukkueen sopeutumiskyky eri peleihin sekä ainainen taistelutahto logon eteen. Peliä olisi luonnollisesti hyvä parantaa monellakin osa-alueella, ensimmäisenänä tulee mieleen pallollinen pelaaminen sekä yleinen äänenkäyttö pelissä.

Onko erilaista kipparoida portugalilaisia pelaajia kuin suomalaisia?
Portugalilaisille on opetettu pienestä pitäen kapteenin merkitystä joukkueessa, jonka myötä sen aistii vuorovaikutuksessa selkeämmin mitä suomalaisten kanssa. Muuten ei sen suurempia eroavaisuuksia kipparoinnissa.

Mitkä ovat sinun ja joukkueen tavoitteet talvitreenikaudelle ja sitten ensi kaudelle 2021?
Pyrin töiden parissa ehtimään antamaan parhaani joukkueen eteen sekä valmistella joukkuetta kauteen 2021. Tavoitteena on tietenkin onnistunut kausi ja nousu valtakunnallisiin sarjoihin.


Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura
Joukkueen uusimmat uutiset