Esittelyssä edustuksen uusi maalivahti
MiehetJulkaistu: 11.03.2021 14.57

Esittelyssä edustuksen uusi maalivahti

Carlos Madureira on miesten edustuksen uusi maalivahti. Edustuksen maalivahtina toimimisen lisäksi Carlos valmentaa juniorijoukkueiden sekä naisten edustusjoukkueen maalivahteja. 22-vuotias Carlos saapuu Peimariin Portugalin 3. korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta Mirandelasta.

Carlos on näillä näkymin ainoa portugalilaisvahvistus edustusjoukkueen mukana tulevana kautena. Carlos korvaa viime kaudet tolppien välissä olleen Gerson Liman. Edustuksen viime kauden portugalilaisista Joao Vivas jatkaa uraansa Suomessa, Kakkosessa pelaavassa Käpylän Pallossa. Efraim Mavengo ja Jakson Mendes jatkavat uraansa Portugalissa. Tulevana kautena seuran omat kasvatit tulevat nousemaan entistä suurempaan rooliin.

Lue Carloksen mietteet maalivahtivalmennuksesta sekä tulevasta kaudesta:

Mitkä ovat ensivaikutelmasi Sauvosta ja Suomesta? Kuinka erilaista elämä on Portugaliin verrattuna?

-Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta edustaa Peimari Unitedia. Ensivaikutelmat ovat erittäin hyvät, täällä on rauhallista, ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja sosiaalisia. Isoin ero Portugaliin on elämisen taso sekä kylmyys.

Mitkä ovat ensivaikutelmasi Peimari Unitedista?

-Ensivaikutelmat ovat erittäin hyvät, seura on hyvin organisoitu sekä seura omaa erinomaiset olosuhteet, joka on hyvin harvinaista tämän tason seuroissa, ainakin Portugaliin verratessa. Toivon, että sopeudun tänne nopeasti.

Mitä odotat itseltäsi ja edustusjoukkueelta tulevana kautena? Mitä tuot edustusjoukkueeseen?

-Tavoitteenani on tietysti, että suoriudumme parhaalla mahdollisella tavalla ja haluankin auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Itseltäni odotan, että päästän mahdollisimman vähän maaleja. Olen erittäin keskittynyt auttamaan joukkuetta, ja lupaankin tehdä paljon töitä ja olla erittäin omistautunut joukkueelle.

Mitä ajatuksia seuran maalivahtien valmentaminen herättää? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta valmennuksesta?

-Tämä on toinen kerta, kun valmennan maalivahteja, joten kokemusta ei ole vielä paljoa. Pyrin kuitenkin opettaa osaamiseni nuorille maalivahdeille parhaani mukaan!

Mitkä ovat vahvuutesi maalivahtina?

-Maalivahtina suurimmat vahvuuteni on johtajuus, kommunikaatio sekä jalkatyö.

On ilo päästä auttamaan Peimari Unitedia tämän kauden tavoitteissa! Yritän aina tehdä parhaani seuran, joukkueen sekä fanien eteen. Toivotaan, että päästään aloittamaan kausi mahdollisimman pian! -Carlos