Miesten Kolmonen: Peimari UTD - FC Åland 0-2 (0-1)
Julkaistu: 26.07.2021 10.47

Poissaoloista kärsivä Peimari joutui pelin alussa pyöritykseen, jota harvoin joutuu todistamaan. Vartissa Åland oli saanut pallon jo kahdesti tolppaan ja maaliviivan tuntumaan, mutta ei kertaakaan sen yli. Alun rynnistyksen jälkeen ottelu tasoittui ja 25 minuutin kohdalla Nico Salmiosalo pääsi puolustukselta karkuun, mutta veto suuntautui vasemmalta ohi. Åland sai kuin saikin ansaitsemansa johtomaalin 36 minuutilla kulman jälkitilanteesta, jossa Oscar Wiklöf oli valmiina nostamaan pallon läheltä maalin kattoon.

Toisella puoliajalla Peimari pääsi yhä paremmin peliin mukaan, Ålandin tyytyessä johtoasemansa suojeluun ja pääsiäiskorttien keräilyyn. Lopussa kokoelma kasvoi vielä yhdellä joulukortillakin. Peimari haki tasoitusta ylivoimansa johdosta pienellä riskillä, mutta harmillisesti miltein saman tien 89 peliminuutilla Ålandin Alexi Puno pääsi viimeistelemään läpiajosta loppulukemat 0-2

Peimarin miesten seuraava peli jälleen Hakkispaanalla 31.7 klo 15.00. Tervetuloa!

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.