10-vuotis juhlakirja
Julkaistu: 03.11.2020 00.00

10-vuotis juhlakirja

Peimari United ry juhlii tänä vuonna 10-vuotista matkaansa.

Matkan jatkuessa mahtavassa yhteishengessä, jota tänäkin vuonna, erityisen vaikeissa olosuhteissa, olemme todistaneet; on hyvä hetki laittaa kirjoihin ja kansiin mitä kaikkea olemme matkan varrella kokeneet.

Nyt sinulla on mahdollisuus kurkistaa historiaan!

Peimari United ry julkistaa juuri ennen joulua, viikolla 52, uniikin kovakantisen historiikin seuran 10-vuotisesta taipaleesta.

Kirjan upeat mustat kannet kultakirjailluilla teksteillä tekevät siitä loistavan joululahjan kaikille, jotka ovat jossain muodossa olleet mukana matkan aikana ja sopii hyvin talven kirjalahjaksi tutuille, yritysten sidosryhmille tmv.

Teos sisältää monia ennen julkaisemattomia kuvia ja antaa syvällisen kuvauksen alkuajoista, tekijöistä, toimijoista, seuran pelaajista ja valmentajista. Mukana myös kaikki kauden 2020 palkitut pelaajat!

Peimari United 10 v. juhlakirjan tilaamisen lisäksi, nyt on myös mahdollisuus päästä mukaan historiallisen kirjan ”mukana tukemassa” osioon, ja samalla saat historiallisen kirjan omaksesi!

Hinta:

50 € - Nimi ”mukana tukemassa” osioon & kirjatilaus

25 € - Kirjatilaus

Varaa oma nimesi mukaan historialliseen kirjaan tai tilaa pelkkä kirja omaksesi viimeistään 7.12. sähköpostilla peimaricoordinator@gmail.com

*Myös kirjan jo aiemmin varanneilla on mahdollisuus vaihtaa oma kirjatilaus ”mukana tukemassa” tilaukseen, johon kuuluu kirja. Ilmoitus tästä myös sähköpostilla peimaricoordinator@gmail.com

Ennakkovaraukset mahdollisuus noutaa Peimari-Areenalta lauantaina 19.12. klo. 13.10-19.30 ja sunnuntaina 20.12. klo 9.00-13.30. Jos haluaa noutaa kirjan myöhemmin, ilmoitus Olli Dahlille olli.dahl@peimariareena.fi

Huom ! Kirjaa painetaan vain rajattu erä ja varmistat oman kappaleesi jouluksi

VAIN varaamalla ennakkoon. Kirjaa ei julkaista eikä myydä missään ennen yllä mainittua ajankohtaa !

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.