Valmentajauutisia
Peimari United ryJulkaistu: 11.12.2020 00.00

Valmentajauutisia

Peimari United vahvistaa entisestään valmennusosaamistaan, kun kaksi uutta kokopäivätoimista ammattivalmentajaa aloittaa tammikuun alussa. Molemmat valmentajat ovat laadukkaan portugalilaisen jalkapallokoulutuksen saaneita valmentajia.

Ensimmäistä kertaa seurassa aloittaa nyt ammattinaisvalmentaja, kun Milene Ramos saapuu vahvistamaan Peimarin valmennusta. Milenelle on kertynyt 8 vuotta kokemusta naisten sekä tyttöjunioreiden valmennuksesta. Viimeiset kaksi kautta hän on valmentanut Kanadassa tyttöjunioreita. Ennen valmennusuraa, hän pelasi jalkapalloa Portugalin toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Milene tulee toimimaan vastuuvalmentajana Naisten edustus ja T 07-09 joukkueissamme, sekä uusissa perustettavissa tyttöjuniorijoukkueissa.

Lisäksi seuraan saapuu Luis Aroujo. Luisilta löytyy 8 vuoden valmentajakokemus Portugalista, jossa hän valmensi miesten sekä poikajunioreiden joukkueita. Luis tulee toimimaan vastuuvalmentajana Akatemia joukkueessamme, sekä P06/07 sekä P08 joukkueissa. Lisäksi hän tulee toimimaan avustavana valmentajana miesten edustusjoukkueessa.

Tervetuloa Peimariin Luis & Milene!