Joukkueiden valmistautuminen kauteen
Peimari United ryJulkaistu: 17.03.2021 14.02

Joukkueiden valmistautuminen kauteen

Jalkapallokauteen valmistautuminen on ollut kaikissa joukkueissa hyvin poikkeuksellinen. Kevään aikana koronarajoitukset ovat vaihtuneet useaan otteeseen, ja treenimuodot ovat vaihdelleet jatkuvasti eri joukkueissa. Aikuisjoukkueet eivät ole päässeet ollenkaan harjoittelemaan kentälle ja juniorijoukkueet ovat pomppineet etätreeneistä lähiharjoitteluun.

Sauvon ja Paimion alueen heikentynyt koronatilanne ja tiukemmat rajoitukset ajoivat kaikki joukkueet helmikuussa muutaman viikon etäharjoittelujaksolle. Etäharjoittelu toteutettiin pitkälti virtuaalitreenien muodossa, joista oltiin saatu jo hyviä kokemuksia viime vuoden poikkeusolojen aikaan. 8.3. eteenpäin ollaan päästy jälleen osassa juniorijoukkueista palaamaan harjoituksiin Peimari-Areenalle. Tällä hetkellä juniorijoukkueista 2008 ja sen jälkeen syntyneet harjoittelevat Peimari-Areenalla, koronarajoituksista sekä turvaväleistä huolehtien. Nykyiset koronarajoitukset eivät kuitenkaan salli tällä hetkellä vanhempien ikäluokkien lähiharjoittelua, joten P 2006-2007 joukkueen harjoittelu tapahtuu virtuaalitreenien muodossa.


Valmentajat ovat päässeet käyttämään luovuuttaan turvavälit huomioivissa harjoitteissa. Kuvassa P/T 2011-2012 joukkueen Tabata -lämmittelyt musiikin tahtiin.

Aikuisjoukkueiden harjoitustoiminta toteutetaan tällä hetkellä pitkälti juoksulenkkien ja yksilötreenien muodossa. Aikuiset ei ole koko alku vuotena päässeet Peimari-Areenalle harjoittelemaan ja tällä hetkellä koronarajoitukset eivät mahdollista edes ulkona yhdessä harjoittelua. Ennen tämänhetkisiä koronarajoituksia, aikuisjoukkueissa päästiin kuitenkin aloittelemaan kauteen valmistautumista hieman erilaisten yhteisharjoitusten muodossa. Naisten edustusjoukkue mm. piti harjoituksia ulkona lumihangessa joukkueen uuden vastuuvalmentajan Milene Ramosin johdolla. Katso naisten Instagram tilin kohokohdat osiosta, miten harjoitukset lumihangessa onnistuivat.


Naisten edustus ensimmäisten yhteisten ulkotreenien jälkeen tammikuussa.Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura